Utazás

Beázik a milliárdokból felújított aluljáró

Folyamatos beázás rohasztja a metró aluljárót a Keleti pályaudvarnál, az utasoknak hónapok óta vízzel teli vödröket kell kerülgetniük, ha a Baross tér felé indulnak.

Kordonokat és vizesvödröket kell kerülgetniük a 4-es metró aluljárójában a Keleti pályaudvarnál az embereknek. A Baross téri szakaszon évek óta csöpög a víz a mennyezetről, ezért van, ahol le is szakadt egy rész a födémből. A felázott falakról több négyzetméteren hiányzik a burkolat.

Az RTL Klubnak nyilatkozó járókelők szerint felháborító, hogy így néz ki a pár éve átadott aluljáró, mint ahogy az is, hogy a kivitelezők nem tudták rendesen megcsinálni. Egy Angliából hazaérkezett lány viszont reménykedik, hogy hamarosan kijavítják a hibát a Keleti pályaudvar metróállomásán.

A teret a 4-es metró építése miatt alakították át, a munka összköltsége meghaladta a 4 milliárd forintot. Egyelőre egyeztetnek a probléma megoldásáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top