Utazás

Kiskutyát találtak a „terhes nő” hasában a reptéri ellenőrzéskor

Kiskutyáját akarta felcsempészni a gépre a „hasában” egy 21 éves egyetemista, de a kutyus túl sokat mozgott, így lebuktatta gazdáját.

Kínában nagyon népszerűek az interneten megvásárolható terhes álhasak, amelyeket a nők arra használnak, hogy előreengedjék őket a sorban, vagy ülőhelyet szerezzenek maguknak a tömött tömegközlekedési eszközökön. Egy egyetemista lány úgy gondolta, szeretett kiskutyáját egy ilyen álpocakba rejtve csempészi fel a repülőre. Majdnem összejött.

A magát terhesnek kiadó 21 éves nő Wuhan város repülőterének biztonsági ellenőrzésén áthaladva próbálta feljuttatni a gépre kiskutyáját, amelyet a szilikonpocakban rejtett el.

A biztonságiaknak viszont feltűnt a nő gyanús viselkedése, és észrevették azt is, hogy furcsán mozog a magzat a nő hasában. Miután kihívták a rendőröket, az egyetemista már nem rejtegette tovább a kutyát, és előhúzta a pocakjából.

A helyi sajtó szerint ez volt az első alkalom a repülőtéren, hogy valaki egy ebet próbált meg álpocakba rejtve felcsempészni egy repülőgépre. A nőt pénzbírsággal sújtották. Azt nem közölték, hogy mennyit kellett fizetnie.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top