Utazás

Ezt a két szót biztos nem fogod hallani Disneylandben

Szigorú szabályok kötik az alkalmazottakat Disneylandben. Van például két szó, amit sosem mondhatnak ki egymás után.

Disneyland a szórakozás és a vidámság hazája a látogatók szemében, ám a dolgozók szigorú szabályok és sokszor emberpróbáló körülmények között kénytelenek végezni munkájukat

A hatalmas jelmezek alatt izzadó alkalmazottak munkájáról egy volt Disney Land-es dolgozó beszélt a PopSugarnak. Kiderült, hogy a súlyos jelmezek alatt is kötelező mosolyogniuk, és van két szó, amit egymás után sosem mondhatnak ki a dolgozók a látogatók előtt.  

Semmire sem lehet az a válaszunk, hogy: nem tudom. Egy őrült kérdésre bármilyen őrült válasz jó. Hogy mit evett Csingiling hosszabb utak előtt? Hát icipici almácskákat! 

– példálózik a volt alkalmazott, majd elmondja azt is, hogy például egy ujjal mutogatni sem szabad, csak a mutató és középső ujját használva adhat útbaigazítást, hogy ne sértsen meg egy nemzetet sem.

A legnagyobb gondot a tűző nap jelenti a jelmezben dolgozóknak, akik nagy fekete cipőkben kénytelenek ácsorogni a forró napsütésben, mialatt cipőjük talpa ráolvad az aszfaltra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top