nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Utazás
Ezt a két szót biztos nem fogod hallani Disneylandben

Ezt a két szót biztos nem fogod hallani Disneylandben

Szigorú szabályok kötik az alkalmazottakat Disneylandben. Van például két szó, amit sosem mondhatnak ki egymás után.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Disneyland a szórakozás és a vidámság hazája a látogatók szemében, ám a dolgozók szigorú szabályok és sokszor emberpróbáló körülmények között kénytelenek végezni munkájukat

A hatalmas jelmezek alatt izzadó alkalmazottak munkájáról egy volt Disney Land-es dolgozó beszélt a PopSugarnak. Kiderült, hogy a súlyos jelmezek alatt is kötelező mosolyogniuk, és van két szó, amit egymás után sosem mondhatnak ki a dolgozók a látogatók előtt.  

Semmire sem lehet az a válaszunk, hogy: nem tudom. Egy őrült kérdésre bármilyen őrült válasz jó. Hogy mit evett Csingiling hosszabb utak előtt? Hát icipici almácskákat! 

– példálózik a volt alkalmazott, majd elmondja azt is, hogy például egy ujjal mutogatni sem szabad, csak a mutató és középső ujját használva adhat útbaigazítást, hogy ne sértsen meg egy nemzetet sem.

A legnagyobb gondot a tűző nap jelenti a jelmezben dolgozóknak, akik nagy fekete cipőkben kénytelenek ácsorogni a forró napsütésben, mialatt cipőjük talpa ráolvad az aszfaltra.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon