Utazás

Pofátlan szexuális ajánlatot tett a 173-as busz sofőrje az utasának

Olvasói levél érkezett a BKV-Figyelőhöz, amiben az áll, hogy a 173-as buszjárat egyik sofőrje szexuális ajánlatot tett az utasának. A férfi a fiatal lánynak a végállomáshoz közeledve állítólag felajánlotta, hogy elviszi még egy körre, és akár „dughatnának is egyet”.

„Kezdetben ártalmatlannak tűnt az a párbeszéd, ami alpári beszólássá fajult az év első napján a 173-as buszon” – állítja a BKK-nak is megírt panaszlevelében a BKV-Figyelő egyik olvasója. Az olvasó jelzi, hogy az eset nem vele, hanem a felesége közeli rokonával történt, de mivel a lány fél megadni a nevét (a sofőrtől tart), ezért ír inkább ő. Hozzáteszi, hogy sajnos az ügyben nincs tanú, mert az egyetemista lányon és a 173-as busz sofőrjén kívül más nem tartózkodott a járaton az ominózus beszóláskor, de azért remélik, hogy a biztonsági kamerák rögzítették a jelenetet. 

A levél szerint újévkor a lány felszállt a 23:17-kor induló 173-as buszra Törökbálint felé. Közeledett a végállomás, már senki nem volt a buszon, amikor a sofőr megszólította a lányt: 

– Meddig mész?
– A következő megállóig.
– Akkor időm sincs már elcsábítani.

Állítólag ezt követően a buszsofőr felajánlotta, hogy elviszi az utast még egy körre, amit a lány visszautasított. A férfi még bepróbálkozott egy „pedig dughatunk is egyet” felajánlással, amit később meg is ismételt. A lány újfent visszautasította a férfit, majd szerencsésen, további inzultus és szexuális felajánlás nélkül leszállt a buszról. Történetét azért tartja fontosnak megosztani, mert nagyon megrémült, és valószínűleg ezzel a sofőrrel sokszor kell még utaznia a 173-ason.

A lány ismerőse, a levélíró hozzáteszi, hogy nem szeretnének súlyos retorziót, de az sem lenne egészséges, ha innentől fogva mindig rettegnie kellene a lánynak, amikor az említett sofőrrel utazik.

Kiemelt kép: MTI Fotó/Mohai Balázs

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top