nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Utazás
Eladó Cornwall egyik legrégebbi, varázslatos háza

Eladó Cornwall egyik legrégebbi, varázslatos háza

Eladó a 16. század végén épült, kastélyszerű angliai ház.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Az angliai Cornwall egyik legrégebbi, több száz évvel ezelőtt épült kastély háza most eladó, és nem mondjuk, hogy mi nem vennénk meg szívesen. Az 1500-as évek végén épült ház, mely a Rialton Priory nevet viseli, teljes felújításon esett át, hogy kényelmes otthona legyen új lakójának, immár modern vonásokkal. Persze a felújítás során ügyeltek arra, hogy a hely megőrizze a megkülönböztető jellegű hangulatát. 

A 2002-ben a Cornwall hercegségtől vásárolt, különleges házban három hálószoba, két fogadószoba, egy nagy étkező és egy toronyszoba található többek között. A hozzá tartozó kert hatalmas díszfákkal, virágzó bokrokkal és patakkal emeli tovább az egész hely fényét. Ha még ez sem elég, külön napozóterasz, és egy, az eredeti időkből itt maradt kút is tartozik ehhez a csodás, mesebeli házhoz. Sajnos most jön a már megszokott feketeleves, az ingatlan 665.000 fontért vásárolható meg, ami sajnos 232 milliót jelent forintban. Akkor egyelőre marad csak a képek csodálgatása.

Forrás: onthemarket.com

 

Forrás: onthemarket.com

 

Forrás: onthemarket.com

 

Forrás: onthemarket.com

House Beautiful

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon