nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Utazás
Egy hiba folytán egyedül utazott a repülőn

Egy hiba folytán egyedül utazott a repülőn

Nem mindennapi élményben volt része a fiatal nőnek, aki egy hiba folytán került a járatra.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Beth VerSteeg néhány nappal ezelőtt Rochesterből Washingtonba akart repülni, de a járatát törölték. A légitársaság egy másik, 8 órával későbbi járatra foglalt helyet neki és a más utasoknak. Mivel a fiatal nő nem akart a reptéren ennyit várakozni, ezért inkább erre az időre visszament a szülei közelben található házába. Időközben azonban a reptéren kiderült, hogy a törölt járat utasainak egy hiba folytán egy, a légitársaság alkalmazottainak fenntartott járatra foglaltak helyet. A reptéren várakozó utasokat értesítették is erről, és egy másik, korábban induló repülőgéppel végül is el tudtak utazni. Beth azonban minderről lemaradt.

A nő akkor csak fogott gyanút, hogy valami nem stimmel, amikor 45 perccel az indulás előtt egyedüliként várakozott a járatára. A légitársaság illetékese végül úgy döntött, hogy ha már így alakult, Beth felszállhat a járatra.  

Így történhetett, hogy a nő végül egyedüli utasként repülhetett. Szabadon választhatott helyet, és persze, hogy szelfizett is az üres gépen.

NYPost

Megosztás Facebookon