Utazás

Meghibásodott a repülő, de még a pótjáratról is lefelejtették az utasokat

Előbb 120 utas maradt Amszterdamban a román TAROM légitársaság gépének meghibásodása miatt, majd hat embernek a pótlásról sem szóltak.

Mintegy 120 utas rekedt szombat este Amszterdamban a Schiphol reptéren, miután a TAROM légitársaság Bukarestbe induló repülőgépe meghibásodott. Hat utast viszont arról a gépről is lefelejtettek, amelyik a meghibásodott gép helyett szállította vasárnap reggel Bukarestbe – tizenkét óra várakozás után – a pórul járt utasokat.

Amszterdam, Schiphol reptér (forrás: Wikipédia)

Amszterdam, Schiphol reptér (forrás: Wikipédia)

Hatan ugyanis úgy döntöttek, hogy egy szállodában töltik az éjszakát, amíg a pótjárat meg nem érkezik. Bár kapcsolatban maradtak a TAROM képviselőjével, az tévesen rossz felszállási időpontot közölt velük, így lemaradtak a második repülőről. A TAROM kártérítést ad az Amszterdam–Bukarest járat utasainak, a légitársaság amszterdami képviseletének vezetőjét pedig leváltják – nyilatkozták vasárnap az Agerpres hírügynökségnek szállításügyi források. (Főtér.ro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top