Utazás

Az adventi vasárnapokon jár a metró Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között

Bár alapjáraton az egész vonalon pótlóbuszok közlekednek hétvégenként, az adventi vasárnapokon napközben, az év végén pedig egész nap járni fog a 3-as metró a Kőbánya-Kispest és a Lehel tér megállók között – közölte a Budapesti Közlekedési Központ kedden az MTI-vel.

 

A novemberben elkezdődött metrófelújítás első szakaszában a 3-as metró szerelvényei csak a Lehel térig közlekednek, esténként és hétvégén pedig a teljes vonalon pótlóbuszok szállítják az utasokat. 

Ez alól azonban kivételt fognak képezni az adventi vasárnapok és az év vége: december 3-án, 10-én és 17-én reggel nyolc és 20.30 között, valamint december 23-a és január 2-a között egész nap szállítanak utasokat a 3-as metró szerelvényei Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között. Ezzel segítik a megnövekedő forgalmat. Fontos, hogy a Lehel tértől Újpest felé azonban ezeken a napokon is pótlóbusszal lehet továbbutazni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top