Utazás

Elképesztő helyen potyázott a repülőgép utasa

A férfinak sikerült beosonnia a gép mosdójába, miután előző járatát lekéste.

Elképesztő leleményességről tett tanúbizonyságot az a 25 éves férfi, aki a minap belopózott egy Genfbe tartó EasyJet repülőjáratra úgy, hogy nem is oda szólt a jegye. A férfi lekéste a saját gépe indulását, ezért megpróbált a következő járatra felslisszanni. 

Hogy hogyan jutott át a különböző ellenőrző kapukon és biztonsági ellenőrökön, az a londoni Gatwick reptér szegénységi bizonyítványa is lehetne, mindenesetre örülünk, hogy ártalmatlan szándék vezérelte.

Mivel a potyautas nem talált szabad ülőhelyet, a repülőgép vécéjébe zárkózott, ám a személyzet még pont a felszállás előtt megtalálta. Először nagy riadalom támadt, ki és milyen célból lopózott fel a gépre, a férfit azonnal letartóztatták, a többi utast pedig leszállították a fedélzetről. Miután a gépen mindent végigellenőriztek, egyesek nem voltak hajlandók visszaszállni rá ijedtségükben. 

Az EasyJet szóvívője elmondta, vizsgálatot indítottak az üggyel kapcsolatban, és hangsúlyozta, a légitársaság számára utasaik és a személyzet biztonsága az első számú prioritás. 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top