Utazás

Új szintre emelte a gusztustalankodást egy utas a repülőn – fotó

Szemetesnek használta a repülő folyosóját egy utas.

Régóta tudjuk, hogy a légiutas-kísérők munkája elképesztő kemény. Mindig szépnek, frissnek, kiegyensúlyozottnak kell tűnniük, mosolyogva tűrni a bunkó beszólásokat, mindenki baját orvosolni vagy éppen takarítani. De mindennek van egy határa. Ezen lépett most túl egy utas, aki a széksorok közti folyosót használta szemetesnek. A végeredményről készült fotón jól látszik, hogy a békésen üldögélő és  olvasó férfi mellett egy halom ételmaradék és szemét áll a földön. A képet az Instagramra és a Redditre is feltöltötték, amire sorjában érkeztek a dühös és a férfi cselekedetét erősen bíráló kommentek. 

Forrás: Reddit

Persze nem ez az első eset, hogy egy utas modortalanul, sőt saját magára szégyent hozó stílusban viselkedik. Az év elején egy Írországból Amerikába tartó járat egyik vendégét örökítették meg, amint megcsócsált pisztáciadarabokat köpköd maga mellé a földre. Sajnos a hírességek között is könnyen találunk hasonló cipőben járókat. Gerard Depardieu 2011-ben odavizelt a folyosóra, miután nem tudott várni negyedórát a mosdó használatára, míg a gép el nem érte a megfelelő utazómagasságot. 

Forrás: The Sun

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top