Utazás

Páros romantika: így wellnessezz a szerelmeddel

Akik szeretik a romantikus filmeket, jól tudják, milyen az a közös hétvége a szerelmükkel, amely annyira tökéletes, ahogyan abban a bizonyos nagykönyvben meg van írva. Akik viszont már nem szerelmes tinik, és tisztában vannak azzal is, hogy a filmek és a valóság olyan messze vannak egymástól, mint Makó Jeruzsálemtől, azt is tudják, hogy hiába is álmodoznak a hollywoodi álomról, a szerelem csak shakespeare-i szinteken művészi és mennyekig repítő.

Na jó, persze ezzel a kis bevezetővel nem az volt a célunk, hogy még a párkapcsolattól is elvegyük a kedvedet, hanem az, hogy rávilágítsunk: semmi sincsen ingyen, de aminek megfizeted az árát, az bizony a tiéd lehet. Nem, egyáltalán nem csak az anyagiakra gondoltunk, sőt, most azokra egyáltalán nem. Inkább arra, hogy ha teszel azért, hogy a kedveseddel jól érezd magad, sokkal nagyobb eséllyel nyílnak ki számodra a boldogság és a mámor kapui a közös pihenésen is. Olyan ötleteket hoztunk, amelyek tökéletesek ahhoz, hogy egy csodás, romantikus, akár a hollywoodi szerelmet idéző élményben legyen részetek.

Az emberek 99 százaléka imádja a meglepetéseket. A pasik is, csak ők nem mindig vallják be. Szóval ha nagyot akarsz dobbantani, lepd meg a párodat egy szerelmes wellnesshétvégével. Azt biztosan tudod nagyjából, hogy mire vágyik, és mit utál, ezeket figyelembe véve intézkedj. Ha bevállalós vagy, meg se mondd neki, csak titokban pakold össze a cuccait, és közöld vele, hogy márpedig most el kell indulnotok valahová. Ha ez jó sül el, elképesztő hatással lesz a kedvesedre. Ám ha ezt sokallod, akkor sincs minden veszve: annyit árulj csak el, hogy meglepetésed van, és hogy pakoljon össze. A többi hétpecsétes titok. Akik hajlandóak energiát fektetni egy ilyen út megszervezésébe, a leghétköznapibb kapcsolatba is szikrát, sőt lángot vihetnek.

A romantika alapszabálya, hogy figyelmesek vagyunk a kedvesünkkel. Ha pedig valaki szeretné levenni a párját a lábáról, érdemes még nagyobb figyelemben részesíteni a másikat. Ha wellnessezni mentek, ajánld fel, hogy ő válasszon programot elsőként. Ez a kedves gesztus is sokat jelent. Ám ha a meglepetés erejét szeretnéd fokozni, vidd el egy pezsgős vacsorára, amit a jakuzziban folytattok. Hiába tűnik elcsépeltnek, igazán jó program. A lényeg, hogy egymásra figyeljetek, és tényleg csak rólatok szóljanak ezek a napok.

Ha úgy érzed, kész vagy arra, hogy őszintén a kedvesed szemébe nézz, és elmondd neki, mik a legjobb tulajdonságai, amiket tisztelsz benne, olyan meghitt beszélgetés veheti kezdetét, ami megalapozhatja a közös pihenéssel töltött néhány napot, az pedig akár a követező heteket. Sokszor nehéz ilyen komoly dolgokról beszélni, és a férfiak nem is mindig érzik szükségét, de az is tuti, hogy az őszinte szavak sokkal többet érnek egy-egy giccses ajándéknál. Akik nem a szavak emberei, nekik sem kell megrettenni ettől a szituációtól, hiszen az elszántság és az érzelmesség a lényeg, a többi biztosan jön majd magától.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top