Utazás

Hangolódj a télre Bükfürdőn! (x)

A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban a kellemes kikapcsolódás mellett elég időd jut a gyógyulásra és a wellnessre is. Nem lehetetlen feladat az ország második legnagyobb fürdőjében megtalálni a számodra legmegfelelőbb szolgáltatást, legyen szó masszázsról, szaunáról vagy egy kellemes napról az élményfürdőben.

Az immáron 55 éves fürdő méltán híres gyógyvizéről, ma pedig már sokszínű lehetőség áll a vendégek rendelkezésére. Gyógyfürdő, élményfürdő, modern szaunavilág és saját wellnesscentrum is található a 18 hektáros fürdőben.


Romantikus hangulat a fürdőben

A fürdő nem csupán a nyári strandolóknak kínál különleges szolgáltatásokat, télen is ideális helyszínt nyújt a feltöltődésre. Bükfürdő egyedülálló összetételű gyógyvízzel rendelkezik, amely literenként több mint 15 000 mg ásványi anyagot tartalmaz. A gyógymedencében töltött idővel csökkenthetők az ülőmunka miatt kialakuló hát-, derék- és izomfájdalmak vagy éppen a mindennapos futás okozta izomfáradtság és ízületi megterhelés is. A gyógyvíz és a kezelések együttes hatásának köszönhetően a panaszok enyhülnek, megszűnnek, visszanyerhető a testi és lelki harmónia.

Az egész évben nyitva tartó fedett élményfürdő minden korosztály számára felüdülést nyújt. Az élménymedencében a sodrófolyó, a pezsgőágyak és a pezsgőmedence felejthetetlen élményt ígérnek. A kellemes kikapcsolódásról gondoskodik még a félig fedett, gyógy- és ivóvízzel feltöltött, négy medencéből álló medencecsoport is. A gyermekeket Cápabarlang és egy három elemből álló beltéri élménycsúszdarendszer is várja.

Az élményfürdőben kellemes kikapcsolódás vár

A Medical Wellness Centrumban a wellness-szolgáltatások széles skálája megtalálható, az egzotikus masszázsoktól kezdve a vízágyas kezelésekig. A kedvezményes téli wellnesscsomagokban most ráadásul kettőt ki is próbálhatsz, a csokoládés peelinget és a narancsos-fahéjas aromamasszázst!

Pihenés a fürdő Medical Wellness Centrumában

Ha szeretnéd összekötni a gyógyulást a wellnesszel, válaszd Bükfürdőt! A kedvezményes téli wellnesscsomagokról itt tájékozódhatsz bővebben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top