Utazás

Kutyaparkolóban várakozhat kedvenced, amíg elintézed a bevásárlást

Az új találmány lényege, hogy kutyád is biztonságosan várakozhasson, míg te elintézed teendőidet.

A boltok előtt hagyott kutyákról két dolgot érdemes tudni. Egyrészt, hogy egy jól nevelt kutyának ez nem szenvedés, hanem feladat, amit igenis tudnia kell megfelelően (azaz türelmesen és fegyelmezetten) végrehajtani. Másfelől, hogy ettől függetlenül sose hagyjuk a kutyánkat túl sok ideig egyedül, ügyeljünk rá, hogy legyen vize, forróságban hűvös, árnyékos helye, és persze veszélyes környéken sose maradjon magára.

A DogParker olyan speciális találmány, amely segít, hogy kutyusodat biztonságban tudd, míg te elintézed a bevásárlást. A modern kutyaház monitorozza a bent várakozó állatot, szabályozza a hőmérsékletet, és garantálja, hogy kutyusod a legnagyobb biztonságban legyen, ugyanis csak te tudod kinyitni az ajtaját mágneskártyád segítségével:

Ha előfizetsz a szolgáltatásra, a környék összes „kutyaparkolóját” használhatod, ráadásul egy applikáción keresztül ellenőrizheted is, hol van a legközelebbi lehetőség. Sajnos a DogParker egyelőre csak Brooklynban működik, de amilyen jó ötlet, nagyon reméljük, hogy még sok helyen elterjed!

 

LaughingSquid

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top