Utazás

Cukorkát csent a menedékházból a mackó

Pénteken sikerrel járt, így vasárnap is visszatért a Brassó-közeli Julius Römer-menedékházba az a medve, amelyik legutóbb cukorkát csent el a helyszínről. Vasárnap viszont már nem volt szerencséje, elkergették.

Vasárnap éjjel 4 óra körül próbálkozott ismét bejutni a menedékházba egy medve, vélhetően ugyan az, amelyik pénteken már sikerrel betört a Brassóhoz közel fekvő Julius Römer-menedékházba. Akkor magával vitt egy zacskó cukrot és egy doboz cukorkát – írja a tolvaj medvéről a foter.ro.

A vasárnapi betörés csak azért hiúsult meg, mert a mackót a személyzet és az ott állandó szolgálatot teljesítő csendőr elkergette, igaz, az állat csak 50 méterre távolodott el a cukrot rejtő házikótól.

Rolf Truetsch, a menedékház üzemeltetője azt kéri a helyi hatóságoktól, hogy sürgősen cselekedjenek, ugyanis közeleg a téli szezon, és sok síelő fordul meg a létesítményben. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top