Utazás

Míg az apa aludt, a kislánya befizetett egy utat Disneylandbe

A kislány saját bevallása szerint nem tudta, hogy mit csinál.

Egy 9 éves brit kislány, Susan pár napja, éjféltájban megkérdezte az apja, Ian Wilson okostelefonjának jelszavát. Az apa gyanútlanul elárulta neki.  A férfi három nappal később értesítést kapott a bankjától, amiből megtudta, hogy 1005.92 fontot (mintegy 340 ezer forintot) elköltöttek a számlájáról.

Kiderült, hogy a lánya lefoglalt egy repülős utat Párizsba, szállodával és VIP látogatással az Eiffel-toronyban, másnapra pedig egy túrát Disneylandben.

A kislány azt mondja, fogalma sincs hogyan csinálta mindezt, ugyanis fogalma sincs hol van Párizs, és hogy mi az az Eiffel-torony. Mindenesetre megbánta tettét, és 10 pennyt ígért az apjának, hogy azzal is segítsen visszafizetni az összeget.

Az apa felvette a kapcsolatot a légitársasággal, illetve az utazásszervezővel, de ők nem voltak hajlandók visszafizetni az utazás árát, annak ellenére sem, hogy nem vették igénybe, mivel nem történt csalás.

A PayPal viszont, melyen keresztül az átutalások zajlottak, sokkal segítőkészebb volt, és visszautalták a pénzt a férfi számlájára.

Címlapi kép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top