Utazás

Úsznak a busz- és villamosmegállók a szemétben

Zacskók, cipősdoboz és rothadó ételmaradék, halomban áll a szemét a 28-as villamos egyik megállójában Budapesten a tizedik kerületben. A 9-es busz mellette lévő megállója és a környéken a bokrok is úsznak a trutyiban.

Borzasztó lehangoló látvány fogadja a tizedik kerületben ingázót: a 28-as villamos és a 9-es busz megállója is úszik a szemétben. A Tények helyszíni tudósításából kiderül, hogy az utasok szerint a szeméttenger állandó látvány a környéken, nemcsak a síneket, de a bokrokat is eldobott papírpoharak, chipses zacskók és csokipapírok rondítják.

Van, aki szerint nem csak az arra járó emberek hibája az eldobált hulladék, nem is takarítják rendszeresen a környéket. 

Nem egyedi jelenség azonban a szeméttenger, a híradóba korábban a 49-es villamos XI. kerületi, Csóka utcai megállójából érkeztek képek, amelyek tanúsága szerint az itteni szemetes tartalma is rendszeresen túlcsordul. 

A Tények korábban már kereste az üggyel kapcsolatban a BKV-t, ahonnan azt a választ adták, hogy felülvizsgálják az esetet, és ha kell, sűrítik a kukák ürítését. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top