Utazás

Séta közben tűnt el egy nyugdíjas házaspár – fotó

Két nyugdíjas orvost keres a rendőrség, akik Salgótarján környékén tűntek el erdei sétájuk alatt.

A lakosságot is bevonja a rendőrség annak a két nyugdíjas orvosnak a keresésébe, akik még vasárnap indultak túrázni a Salgótarján környéki Medves-fennsíkra, de sétájukról azóta sem tértek vissza.

A rendőrség felhívása szerint a székesfehérvári, 74 éves dr. Tarajossy Béla László és 72 éves dr. Ozsvár Zsófia október 22-én 11 óra körül indultak el sétálni, ám salgóbányai szállásukra nem tértek vissza, életjelet nem adtak magukról, a felkutatásukra eddig tett intézkedések eredményre nem vezettek.  

Dr. Ozsvár Zsófia és Dr. Tarajossy Béla László – fotó: Police.hu

Dr. Ozsvár Zsófia 160 centiméter magas, rózsaszínű esőkabátot, fekete nadrágot, színes keretes szemüveget viselt.

Dr. Tarajossy Béla László 165-170 centiméter magas, eltűnésekor barna kabátot, fekete pulóvert és sálat, baseballsapkát, szemüveget és kék farmernadrágot viselt.

A Salgótarján Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit és nőt felismeri, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top