nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Utazás
Ebbe a lakóparkba csak vegák költözhetnek

Ebbe a lakóparkba csak vegák költözhetnek

Az oroszországi Veda Village a hasonlóan gondolkodó, szigorúan húsmentes életet élő lakókat gyűjtené össze az új építésű lakópark épületeibe.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Az igazán elkötelezett vegáknak most már nem is kell egy levegőt szívniuk azokkal, akik húst esznek. Oroszországban ugyanis már épül a Veda Village, egy olyan lakópark, ahova szabályozottan csak vegetáriánusok költözhetnek be. A Szentpétervár külvárosában épülő komplexum lakásainak megvásárlása előtt a potenciális lakóknak hosszas interjún kell részt venniük, ahol be kell bizonyítaniuk, hogy valóban húsmentesen élnek. A dohányzás és az alkohol fogyasztása szintén tiltott lesz az épületek lakóinak.

A fejlesztők szerint egy ilyen lakópark lehetőséget ad arra, hogy a hasonlóan gondolkodó emberek békés közösségben éljenek együtt, és azt is remélik, hogy az – egyébként is energiatakarékosra tervezett – épületekben hamarosan önfenntartó energia- és ételtermelés alakulhat ki. A lakók használhatják majd a komplexumhoz tartozó jógastúdiót, napközit és vegetáriánus éttermet is!

 

OddityCentral

Megosztás Facebookon