Utazás

Táncoltál már éjjel egy repülőtéren? Ez az utas igen, és videót is forgatott róla

Szélsebesen terjed a neten az a videó, amelyet egy éjszakára a repülőtéren ragadt utas készített. Bosszankodás helyett inkább táncolt egyet a repülőtér alkalmazottaival. Így kell ezt csinálni!

Mahshid Mazooji se pánikba nem esett, se dührohamot nem kapott (vagy igen, de ez nincs rajta a videón), amikor lekéste a csatlakozást az amerikai Charlotte Douglas Nemzetközi Repülőtéren, és kénytelen volt ott éjszakázni. Úgy döntött, értelmesen üti el az időt, és táncolt egyet. 

Nem is akármilyet! Lionel Richie All Night Long című dalára kezdte el rázni, és becsatlakoztak hozzá a reptéri alkalmazottak, a helyi Starbucks dolgozója, sőt a szintén ott dekkoló utasok is. A táncot felvette videóra, a felvételt a YouTube-on már több mint egymillióan láttak eddig. 

A videóra a repülőtér pozitívan reagált, a Twitteren azt írták: „Eelismerésünk Ms. Mahshid Mazoojinak, amiért egy kellemetlen élményből pozitívat varázsolt!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top