Utazás

Így lesz egy barlangból luxushotel

Hihetetlen atmoszférájuk van, és még a kőfalak között is biztosítják az igazi luxuskörülményeket! Nézd meg a török Kappadókia legszebb barlanghoteleit!

A törökországi Kappadókia elképesztő látványt nyújtó sziklái a felszín alatt is izgalmas titkokat rejtegetnek. Ugyanis rendkívül népszerűek a térségben a barlanghotelek, azaz a sziklába vájt, elképesztően berendezett luxusmenedékek. Mutatunk néhány izgalmas és gyönyörű, különleges élményt nyújtó szállót:

Anitya Cave House

Ezt a pici, mindössze két lakosztályból álló hotelt egy házaspár építette fel, és büszkék rá, hogy a modern berendezésű terek mégis az ősi időkbe kalauzolnak vissza.

Hezen Cave Hotel

A Hezen már egy sokkal nagyobb és sokkal dizájnosabb hotel. A rusztikusan megőrzött barlangfalak helyett itt már sima, minimalista kőfelületek között pihenhetünk, ráadásul a szálló még a környék legjobb programjairól is tájékoztat minket.

Museum Hotel

30 szoba található ebben a hihetetlenül különleges, kacskaringós sziklafalakkal szabdalt hotelben. Az elnevezés pedig nem véletlen: a hotel tényleg múzeumként is funkcionál, hála a műgyűjtő tulajdonosnak, aki  izgalmas szőnyegekkel, régi bútorokkal és más műtárgyakkal zsúfolta tele a szobákat.

MyModernMet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top