Utazás

Két járatot felfüggeszt a Wizz Air

Nem volt elég nagy a kereslet rájuk, ezért két járatot felfüggeszt a Wizz Air. Berlinbe és Franfurtba viszont naponta közlekedő járatokat indít.

A Wizz Air felfüggeszti a Budapest–Karlsruhe/Baden-Baden és a Budapest–Lamezia Terme útvonalat, és a kapacitásokat nagyobb keresletű útvonalakra helyezi át.

A Wizz Air közleménye szerint folyamatosan figyelemmel kísérik járataik teljesítményét annak érdekében, hogy a legnépszerűbb úti célokra a lehető legalacsonyabb viteldíjakat tudják biztosítani.

A WIZZ 2017 decemberétől új, naponta közlekedő járatokat indít Budapestről Berlinbe és Frankfurtba. Megerősítették, hogy a Budapest–Karlsruhe/Baden-Baden útvonalat a berlini járat indulásával párhuzamosan függeszti fel a Wizz Air. A Budapest–Lamezia Terme útvonalat pedig 2018. január 7-étől, és a kapacitásokat nagyobb keresletű útvonalakra helyezik át – olvasható a közleményben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top