nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Utazás
Kegyetlen pénzbírságot szabtak ki két fiatalra, mert a tengerbe vizeltek

Kegyetlen pénzbírságot szabtak ki két fiatalra, mert a tengerbe vizeltek

Az embernek a gatyája is rámehet, ha egy olasz tengerparton az illemhely felkeresése helyett máshogy oldja meg a gondját. Két olasz fiatal a tengerbe vizelt Monterosso tengerpartján éjszaka, és fejenként több mint háromezer euróra büntették meg őket.
NLCafé
f Ajánlom

Egy 20 és egy 23 éves fiatalember egy buliból hajón tért vissza éjszaka Monterosso tengerpartjára. Pisilniük kellett, és mivel nem gondolták, hogy a sötétben bárki is meglátja őket, a tengerben oldották meg a dolgot. Szerencsétlenségükre azonban éppen arra járt egy rendőr, aki a tengerbe vizelésért fejenként 3300 euróra büntette a szabálysértőket, azaz több mint egymillió forintot kell majd kifizetniük per fő. Ez mondjuk nagyjából egyhavi díja egy nagy és klassz albérletnek valamelyik olasz nagyvárosban.

A pénzbírság összege azonban még növekedhet, ha a két férfi nem fizeti be a pénzt két hónapon belül. A Local.it azt írja, hogy akár tízezer eurót is elkérhetnek meggondolatlan tettükért.

A szabálysértők egyébként azzal védekeztek, hogy éjszaka ott a környéken már gyakorlatilag minden bár zárva volt, így azt hitték, hogy legtermészetesebb még mindig a tengerbe pisilni. 

 

Megosztás Facebookon