Utazás

Az amerikaiaknak lövésük sincs, honnan támadhat Észak-Korea

Meglehetősen feszült a viszony az Egyesült Államok és Észak-Korea között. Az amerikaiak közül egy csomóan így sem tudják, hol is van a fenyegetést jelentő ország.

Elég unalmas már az amerikaiakat hiányos földrajztudásuk miatt cikizni, de most nem akárki, hanem a talk show király, Jimmy Kimmel vállalkozott erre. Lényegében azt szerette volna megtudni, hogy ha már annyira feszíti a népet a félelem az észak-koreai atomtámadások miatt, tudják-e az emberek, hol is van pontosan a fenyegető hatalom? Nem tudják.

Ugyan Kimmel állítása szerint egy korábbi felmérésből az derült ki, hogy az amerikaiak 75%-a aggódik amiatt, hogy Észak-Korea nukleáris támadást intéz az Egyesült Államok ellen, viszont ahogy az alábbi videóból kiderül, azt már sokkal kevesebben tudják, honnan számíthatnak a támadásra:

 

A dolog egyébként kísértetiesen emlékeztethet minket az Index Sorosról faggatózó videójára – a tanulságokat mindenki vonja le maga.

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top