Utazás

Apró tengeri élőlények ették a tini lábát

A szakértő azt mondta, még soha nem látott ilyen esetet.

A 16 éves Sam Kanizay egy strandon áztatta a lábát a tengerben az ausztráliai Brigtonban. Amikor először kijött a vízből, azt hitte, hogy homok tapadt a lábára, ezért visszament és lemosta. Ezek után vette észre, hogy csupa vér a lába.

A tinédzser lábait apró, de annál agresszívebb, húsevő tengeri állatok támadták meg. Mivel a vérzést az apjával nem tudták elállítani, kórházba kellett vinni a fiút.

A kórház személyzete is igencsak megküzdötta vérzés elállításával. A helyi orvosok nem tudtak rájönni arra, hogy pontosan mi támadta meg a tinit. Különböző szakértőket hívtak, ám senki sem tudta megfejteni, hogy mik ezek az élőlények.

Sam apja később visszament a strandra némi nyers hússal és befogott egy csapatnyit a kicsiny, de annál mohóbb állatkákból, melyekről aztán egy tálcán videót is készített:

A legvalószínűbb az a verzió, hogy tengeri tetvek rohamozták meg a srác lábát. A Guardiannek nyilatkozó szakember, Alister Poore ugyanakkor azt mondta, sosem találkozott még ilyen esettel és ha valóban tengeri tetvekről van szó, bizony elég sok kellett belőlük, hogy ilyen kiterjedt sérüléseket okozzanak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top