Utazás

Újabb balatoni strand lett fizetős

Újabb balatoni szabadstrandot tettek fizetőssé: 22 év után a zánkai strandon is jegyet kell venni. Ráadásul a látogatási lehetőséget is radikálisan korlátozták.

Újabb balatoni strand lett fizetős. A zánkai szabadstrandot 22 évig ingyenesen lehetett látogatni. Az egykori gyermekközpont strandját Különösen a kisgyerekes családok szerették.

Ez is érdekelhet Megnézem

A strandot péntektől vasárnapig, naponta 9-19 óráig lehet látogatni. Július közepétől augusztus végéig a felnőtteknek 500, a 3-14 év közötti gyerekeknek 400 forintot kell fizetni, a “kedvezményes belépő (3 éven aluli gyerek, diák, nyugdíjas)” pedig 300 forintért mehet be egy napra.

Forrás: zanka.hu/strand

A két felnőttre, két gyerekre érvényes családi belépő 1500 forintba kerül. Kettőn felüli gyerekek után 200 forintot kell fizetni gyerekenként a családi jegy ára mellé. A felnőtt és kedvezményes jegyből 100-100 forintot elengednek 16 óra után – írja a balatontipp.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top