nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Utazás
Kikészültek a Green Holidays csődje miatt, bezárta irodáit az indulhatunk.hu

Kikészültek a Green Holidays csődje miatt, bezárta irodáit az indulhatunk.hu

Bezárta irodáit az indulhatunk.hu, mert a cég munkatársai nem bírták a Green Holidays csődje miatt felpaprikázott utasok panaszáradatát, ezért betegszabadságra mentek.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Egy A4-es papírlap fogadja az indulhatunk.hu szegedi irodájába igyekvő ügyfeleket, amin az alábbi felirat olvasható: “Az indulhatunk.hu szegedi fiókját a mai naptól zárva tartjuk betegszabadság miatt. Dolgozóink nem tudták érzelmileg és idegileg elviselni a Green Holidays Kft. csődjéhez kapcsolódó károsultak inzultusait.” Szerepel még az is a papíron, hogy a cég többi irodája nyitva van, de inkább e-mailt és telefont írjanak az ügyfelek, és az utazásszervezők elérhetők.

A Green Holidays csődje azért érinti az indulhatunk.hu-t, mert a két cég szoros együttműködésben állt egymással, viszont az internetes oldal útjainál sem a leírásban, sem a szerződésben nem szerepel, hogy a közvetített utakat is a Green Holidays szervezi. A károsultak most attól tartanak, hogy mivel egyetlen papírjukon, szerződésükön vagy számlájukon sem szerepel a Green Holidays neve, nem is jogosultak a kártalanításra.

Az Uniqa Biztosító szerint a szerződéseken jogilag szerepelnie kell a Green Holidays Kft.-nek.

Az ügyfelek aggódását tovább fokozhatja, hogy a tájékoztatással ellentétben a cég honlapja szerint mindegyik irodája zárva tart, és a telefonokat is csak a hangposta veszi fel.

Délmagyar

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon