Utazás

Nyaralási horoszkóp

Azt, hogy hol is töltsük el nyári szabadságunkat, sok minden meghatározhatja, úgymint a pénztárcánk vastagsága vagy a szabadnapjaink száma. Ám a legfontosabb mégis az lenne, hogy a személyiségünknek leginkább megfelelő helyen pihenjük ki magunkat. Most erre vállalkoztunk, olyan, vonattal kényelmesen és kedvező áron elérhető úti célokat mutatunk be, amelyek a leginkább megfelelnek csillagjegyünknek.
Nyaralási horoszkóp

Kos
A maga útját járja, nyitott az új ismeretekre, és szereti maga megtapasztalni a dolgokat, Ljubljana pedig pont ilyen hely: a német, mediterrán és szlovén kultúra keveredésére, a barokk, reneszánsz és szecessziós épületek egyvelege, ahol az egykori Osztrák–-Magyar Monarchiára jellemző látványosságok legjavát fedezheti fel.
Ljubljana vonattal már 9 eurótól.

Bika
Szeret jókat enni, inni, kényelmesen pihenni. Így bohém bája és meseszerű látnivalói okán Prága remek úti cél számára, ahol egy egész napot is rászánhat a vár nevezetességeire, majd a legyalogolt energiát egy klasszikus cseh kocsmában elköltött, bőséges vacsorával pótolhatja.
Prága vonattal már 19 eurótól.

Ikrek
A legkíváncsibb csillagjegy, szeretne minél többet megismerni a világból, és erre remek lehetősége lehet Drezdában, amelynek történelme kulturális és művészeti szempontból is igen gazdag. Biztosak vagyunk benne, hogy a város építészeti stíluskavalkádja, lenyűgöző múzeumai vagy épp üde és zöld parkjai minden nyaralással szemben elvárt követelményének megfelelnek.
Drezda vonattal már 29 eurótól.

Rák
Ösztönösen vonzódik a vízhez, a természethez és a nyugalomhoz. Ha mindezt egyszerre szeretné élvezni, érdemes elvonatoznia a Tátrában található Csorba-tóhoz, ahol garantált testi és lelki feltöltődés várja.
Csorba-tó vonattal már 36,50 euróért.

Oroszlán
Ő az aki, élvezi és értékeli az élet minden örömforrását és a luxust. Talán nem túlzás azt állítanunk, hogy Zürichben minden sarkon a kifinomultság és elegancia várja. Az élmények már a grandiózus főpályaudvaron elkezdődnek, és gőzhajón, siklóliften, fogaskerekűn vagy épp a szecessziós hangulatot árasztó utcákban sétálva teljesedhetnek ki.
Zürich vonattal már 39 eurótól.

Szűz
Intellektuális, rendszerező és rendszerető személyiség, akit a 2000 éves Frankfurt temérdek látnivalóval és programmal vár a gótikus Szent Bertalan-katedrálistól a számos galérián át a Majna-toronyig, ahol a városra nyíló, 360 fokos panorámában gyönyörködhet.
Frankfurt vonattal már 39 eurótól.

Mérleg
Szereti az élet napos odalát, ám igyekszik mások igényeit figyelembe venni, és ezért sokszor döntésképtelen. Emiatt ajánljuk figyelmébe Münchent, amely ontja magából a bajor bűbájt, így itt nemcsak ő, hanem útitársa is megtalálhatja a neki megfelelő programot a vidám sörözéstől kezdve a város nevezetességeinek felfedezéséig.
München vonattal már 29 eurótól.

Skorpió
Intenzív, szenvedélyes, energikus, felfedező típus, ezért, ha még nem tette meg, ideje ellátogatnia Európa egyik legpezsgőbb városába, Berlinbe! Óváros, Mitte szórakozó negyed, Múzeum-sziget, Checkpoint Charlie, tévétorony… míg mások beleszédülnek, a Skorpió újabb és újabb élményekbe veti magát.
Berlin vonattal már 29 eurótól.

Nyilas
Ők igazán élvezik a szabadságot és a távoli utazásokat, játékos személyiségükhöz olyan város illik, mint Krakkó, amelynek várában a legenda szerint egy sárkány uralkodott. A történelmi városközpont és a zsidó negyed egyaránt tele van kávézókkal, üzletekkel és kocsmákkal, a több mint 40 000 négyzetméteres piactér pedig minden érzékszervüket elcsábítja.
Krakkó vonattal már 19 eurótól.

Bak
A türelem szobra, aki szereti a pontos tervezést és a hosszú sétákat. Mintha csak neki találták volna ki az erdélyi városok és azok környékének felfedezését. Romantikus tájak, hagyományos báj és modern városi élet harmonikus egyensúlyával találkozhat Csíkszeredától Marosvásárhelyig, Kolozsvártól Nagyszebenig.
Erdélyi úti célok vonattal már 19 eurótól.

Vízöntő
Mozgalmas életet él, nyughatatlan lélek, vonzzák a különleges, nem hétköznapi tevékenységek, ezért az Észak Velencéjeként is emlegetett Hamburg ideális úti cél lehet számára, ahol a mindig pezsgő halpiac, a kereskedő-, egyetemi – és természetesen csak a kíváncsiság miatt felkeresendő – piros lámpás negyed, valamint különleges folyóparti vacsorák tehetik különlegessé az idei nyarát.
Hamburg vonattal már 39 eurótól.

Halak
Érzékeny, érzelemdús és álmodozó természetű, ezért olyan élményekre van szüksége, amelyekből egész évben táplálkozhat. Ilyen lehet a bécsi múzeumi negyedben tett kirándulás, ahol mindig izgalmas állandó és tematikus kiállítások várják a látogatókat, vagy egy salzburgi túra, ahol lépten-nyomon Mozart örökségébe ütközhetünk.
Bécs vonattal már 13 eurótól, Salzburg 39 eurótól.

A fenti úti célok természetesen csak javaslatok, további városok és részletes ajánlatok a mavcsoport.hu oldalon érhetők el.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top