Utazás

Merész: kutyájához riasztott mentőhelikoptert a bányatóhoz

Csúnyán átverte a mentőket egy férfi, aki a délegyházi tavakhoz riasztotta őket egy 5 éves kisgyerekhez, akit újra kell éleszteni. A kiérkező mentősök csak egy döglött kutyát találtak a helyszínen.

Segélyhívás futott be péntek délután a mentésirányítókhoz, egy férfi kért segítséget egy 5 éves kisgyerek újra élesztéséhez. A délegyházi tavakhoz három egység indult el: egy mentőhelikopter Budaörsről, egy esetkocsi Csepelről és egy harmadik mentőautó.

A mentőhelikopter 6 percen belül a helyszínen volt, ám a földet érő mentősök csak a test felé rohanva jöttek rá, hogy egy 5 éves kutyához riasztották őket. Az eb gazdája azt mondta, hogy mindent kifizet, csak mentsék meg a négylábút.

S bár a mentősök megpróbálták újraéleszteni a kutyát, a megfelelő eszközök hiányában nem jártak sikerrel.

A mentőszolgálat a férfi rendőrségi feljelentését fontolgatja, emellett valószínű, hogy ki kell majd fizetnie azt a másfél millió forintot is, amibe a mentők vonulása került – tudta meg az Origo.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top