Utazás

Vízesés és tükörlabirintus is lesz a világ legmenőbb repterén

A Szingapúr-Changi repülőtéren már most is elég király – mozival, medencével és belső kerttel is fel van szerelve –, de hamarosan állítólag még több újítással turbózzák fel.

Ha olyan szerencsések vagyunk, hogy átutazunk a Szingapúr-Changi reptéren, mindenképpen szánjunk rá pár órát, hogy körbenézzünk az átszállás előtt! Ugyanis valószínűleg már most a világ legmenőbb repülőterével van dolgunk: medence, pezsgőfürdő, mozi és csodaszép belső kertek is várják az utasokat.

Vízesés és tükörlabirintus is lesz a világ legmenőbb repterén

 

De ez még semmi – a repülőtér őrületes fejlesztéseket tervez, aminek keretei közt egy hatalmas mesterséges vízesést és egy grandiózust tükörlabirintust is felhúznak majd.  

Elkészültek a látványtervek és egy promóvideó is, ami alapján valószínűleg a Szingapúr-Changi reptér nemcsak a repülőterek, de akár az élményparkok között is egyedülálló lehet:

 

A Canopy Park névre keresztelt kiegészítést 2019-re tervezik megnyitni – persze annyi biztos, hogy addig is garantáltan pazar élményben lesz részünk, ha ezen a reptéren járunk. 

 

HuffingtonPost

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top