Utazás

Látványos videókkal hódolnak a sokszínű Dunakanyar előtt

Klassz videóval és csodás légi felvételekkel fejezi ki hódolatát egy kis filmes csapat a Dunakanyar iránt. A másfél perces trailerben szinte mindent megmutatnak, amitől izgalmas ez a vidék.

Három fiatal, Néder Buzási Évi, Laufer Ferenc és Néder László hozta létre a DunakanyarGo nevű turisztikai oldalt, amelynek népszerűsítése érdekében drónnal és GoPro kamerával fantasztikus légi felvételeket is készítenek a Dunakanyarról minden évszakban. Az oldalon a látnivalókat, az aktuális programokat és pihenési lehetőségeket részletezik, a kisfilmekben pedig  jól látszik, hogy a kisoroszi szigetcsúcstól, a Visegrádi váron és a Nagyvillámon át egészen az Esztergomi bazilikáig a tájegység minden részletéért rajonganak a készítők, a videóikhoz maguk komponálják a zenéket is. 

A Vimeo-oldalukon eddig három rövid videó látható, legutóbbi pedig egy trailer, ami alapján joggal várhatjuk, hogy talán valami nagyobb lélegzetvételű munkával is készülnek az alkotók. 

DunakanyarGO Official Trailer from DunakanyarGO on Vimeo.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top