Utazás

A metrófelújítás után megint lezárják a Róbert Károly körutat

Kétszáz méteren nem újították fel a nemrég a forgalomnak ismét átadott budapesti körutat. Ezért hamarosan majd újra lezárják.

Újra lezárják a nyolc hónapon keresztül felújított, majd nemrég átadott Károly körutat. A tavaly szeptembertől május 13-ig tartó, 1,35 milliárd forintos költségű munkálatok során kihagytak egy kétszáz méterest részt, a Róbert Károly körút és Váci út kereszteződését, illetve a csomópontba be- és onnan kivezető, nagyjából 100-100 méteres útszakaszt – írja az atv.hu.

Bár a Budapesti Közlekedési Központ oldalán az olvasható, hogy “az áthaladó közúti, közösségi közlekedési és gyalogos forgalom folyamatos biztosításával a vállalt határidőre elkészült a Róbert Károly körút Árpád híd és Vágány utca közötti két és fél kilométeres szakaszának teljes rekonstrukciója“, valójában az érintetlenül hagyott útszakaszt csak a 3-as metró felújítási munkálatainak befejezése után hozzák rendbe.

A késlekedés oka, hogy a metrófelújítás alatt pótlóbuszok járnak majd az érintett részen, amelyek tovább mélyítik majd a kivájt útburkolatot, amelyet majd a felújítással egyenesítenek ki.

(Fotó: BKK.hu) 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top