Utazás

Olcsón utazgathatsz, ha mások kedvenceire vigyázol közben

Egy szuper új kezdeményezés a világutazó állatbarátokat vette célba: szállj meg ingyen egy csomó menő kecóban, ahol még egy kiskedvenc is vár majd rád!

A Trusted Housesitters projektje valójában egyszerű, de zseniális: összevonták a lakáscsőszködést (house sitting) és a kisállat-felvigyázást, hogy az állatbarát utazók nyugodtan otthon hagyhassák kis kedvenceiket, míg nekiindulnak világot látni. Szóval lényegében annyiról van szó, hogy a gondjaidra bízott ház mellé egy kutyát vagy cicát is kapsz, ami egy állatbarátnak külön jó hír, közben pedig neked sem kell aggódnod kedvenced miatt, ha elutazol, hiszen a szolgáltatáson keresztül te is találhatsz felügyelőt.

Olcsón utazgathatsz, ha mások kedvenceire vigyázol közben

Ahhoz persze, hogy igazán menő kecókat is rád bízzanak, jó referenciákat kell összeszedni, de ha az utazást és az állatokat is szereted, ezzel nem lesz semmi probléma. Plusz esélynövelő az is, ha a személyi igazolványunkat online le lehet csekkolni  végül is itt aztán tényleg fontos a megbízhatóság!

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top