nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Utazás
Megnyitja első hivatalos kávézóját a Nutella

Megnyitja első hivatalos kávézóját a Nutella

Mindenki kapaszkodjon meg: a világ legcsodálatosabb finomságát gyártó Ferrero megnyitja az első hivatalos Nutella-kávézót, és a menü olyan csodálatos, hogy elsírod magad.
NLCafé
f Ajánlom
Megnyitja első hivatalos kávézóját a Nutella 

Nem szükséges magyarázni, mennyi varázserő rejlik egyetlen kanál Nutellában  ezt mindenki tudja, aki csak egyszer is megkóstolta. Épp ezért nem véletlen, hogy valóságos nemzetközi rajongótábora van a csokismogyorós krémnek, olyan arcok, akik bármit megtennének, hogy életük végéig Nutellában fürdőzhessenek. De nemcsak a hardcore Nutella-rajongók serege, hanem minden jóérzésű ember boldog lehet a Chicagóban nyíló Nutella-kávézó miatt, amivel végre egyértelműen meghatározható lesz a földi Paradicsom helye.

Megnyitja első hivatalos kávézóját a Nutella 

A május 31-én nyitó kávézó már felfedte menüjét, amelyen olyan fogások szerepelnek, mint a Nutella-fagyi, nutellás croissant, nutellás gofri vagy az egészségesebb életmódot folytatók kedvéért a nutellás zabkása. A gyártó Ferrero nagy megnyitó ünnepséget is tervez, amelyen állítólag az első 400 vendég különleges ajándékot is kap, szóval tényleg mindenki menjen el, aki Chicagó felé jár akkor!

BoredPanda

Megosztás Facebookon