Utazás

Álomállás a láthatáron: papagájnagykövetet keresnek Costa Ricán

Egy hónap a csodás trópusi országban tengerparti pihenéssel, szörfözgetéssel, papagájetetéssel. Ja, és ez egy munka.

Lehet, hogy szereted a munkádat, de a most következő álláslehetőség majd segít átértékelni ezt. A Holiday Pirates utazási iroda a World Parrot Trusttal karöltve keresi azt a szerencsés papagájmániást, aki hajlandó elutazni Costa Ricára, hogy ott aztán festői környezetben, csodálatos körülmények között dolgozzon nekik egy hónapon keresztül papagájnagykövetként. A munkakör részét képezi például a papagájok etetése, de emellett bőven jut idő elnyúlni a tengerparton vagy  szörfözgetni egy kicsit délután. A papagájnagykövetnek ezen túl meg kell ismerkednie a madarakkal, és irigyelni való videókat is posztolnia kell a különböző közösségimédia-oldalakra.

Álomállás a láthatáron: papagájnagykövetet keresnek Costa Ricán 

A jelentkezéshez egy videóüzenetet kell készíteni, amiben a jelölt elmondja, miért ő a tökéletes papagájnagykövet – szóval első körben nem árt nagyon szeretni a madarakat. Ez egyébként nem az első alkalom, hogy ilyen állást hirdettek: a tavalyi nagykövet, Lisa már megtapasztalhatta az kalandot, és azt mondja, élete egyik legjobb élménye volt.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top