Utazás

Még melegebb jön, de záporok is lesznek

Változékony, de meleg idő lesz a jövő héten. Többször várható zápor, zivatar, ugyanakkor sok napsütésre is számítani lehet, 20-25 Celsius-fok körüli maximumokkal.

Hétfőn délelőtt a Dunántúlon, később a középső területeken is több helyen várható zápor, zivatar, lokálisan felhőszakadás, jégeső is előfordul. Az északnyugati, északi szél a Dunántúlon többfelé megélénkül, zivatarok környezetében a szél viharossá fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet az ország nagy részén 9 és 14 fok között alakul, de keleten, északkeleten helyenként 6, 7 fokig is lehűlhet a levegő. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 25 fok között várható.

Kedden a több-kevesebb napsütés mellett erőteljes gomolyfelhő-képződés várható. Nyugaton néhol, másutt több helyen alakul ki zápor, zivatar. Az északi szél megélénkül, a Dunántúlon helyenként meg is erősödik. Zivatar környezetében átmenetileg viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között alakul.

Még melegebb jön, de záporok is lesznek

Szerdán kevés gomoly- és fátyolfelhő mellett sok napsütésre számíthatunk, csapadék nem valószínű. Az északi, északkeleti szél megélénkül, keleten helyenként meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között alakul.

A hét további napjainak az előrejelzéséért kattints a Kiderül oldalára!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top