Utazás

Egymásnak estek a csomagszállítók – meghökkentő videó

Hogy bizarr és meghökkentő a két csomagszállító nagyhatalom videója, az egészen biztos. Melyiknek a győzelmére voksoltok?

Egymásnak estek a csomagszállítók. Nem szó szerint, és szerencsére nem ütlegelni kezdték egymást. A videó tanúsága szerint mégis komoly összecsapásnak lehetünk tanúi.

A FedEx és a UPS csomagszállító cégek dolgozói véresen komolyan vették a küzdelmet – legalábbis egy tánc erejéig. Hogy ez most szexi vagy inkább meghökkentő, ki-ki döntse el maga. Mi amellett tesszük le a voksunkat, hogy a csomagszállítók inkább mosolyogva kézbesítsék a küldeményeket a beígért határidőre. A tánc meg… oké, elismerjük, nem nyomják rosszul, csak mégis. Valahogy furi az egész.

Persze, csöppet sem biztos, hogy igazunk van. Sokaknak ugyanis bejött a tánc és a koreográfia is. Egyszerűen imádták a fiúk mozgását. Akadt, aki annyira odáig volt értük, győztest sem tudott hirdetni. Ti mit gondoltok?

Táncban csaptak össze a csomagszállítók

(Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top