Utazás

Hetekig nem vették észre a fán fekvő holttestet

Egészen döbbenetes, de heteken át feküdt egy holttest a faágakon Mönchengladbach Windberg negyedének egyik udvarában, mégsem tűnt fel senkinek sem.

A helyi rendőrség kedden erősítette meg a hírt, egy férfi holttestét találták meg a város lakóövezetének egyik udvarában álló fa ágai között. A hatóságok szerint a holttest már több hete feküdhetett a három-négy méteres magasságban. A környék fogalmas, ezért is furcsa, hogy senkinek sem tűnt fel a szokatlan szag.

A halott férfit még április 29-én egy járókelő vette észre, akinek ugyanakkor fogalma sem volt róla, valóban emberi testet lát, vagy egy annak tűnő babát. A rendőrség a helyszínre érkezett, majd értesítették a tűzoltókat, akik végül leemelték a halott férfit a fáról.

Egyelőre nem tisztázott a férfi halálának oka. A Rheinichshe Post úgy tudja, az idegenkezűséget kizárták, a férfi vélhetően megfagyhatott azt követően, hogy elaludt az ágakon, de az is lehetséges, hogy drogot fogyasztott. Annyi mindenesetre biztos, eltűnését senki sem jelentette a rendőrségen – írja a Local.de.

Több héten át hevert a holttest a fa ágain
Több héten át hevert a holttest a fa ágain (a fotó illusztráció!)

Mönchengladbach Windberg negyedében találták a fán heverő holttestet

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top