Utazás

Turistalátványosság lett a Brexit

Még a britek sem gondolták volna, hogy kilépésük az Unióból turistalátványosság lesz. Ráadásul ilyen hamar. Még le sem zárult a Brexit, Londonban máris programokat szerveznek köré.

Ha pontosan meg szeretnétek tudni, valójában mi is a Brexit, akkor már arra is lehetőség nyílik, hogy londoni utazás során kapjatok meg minden információt. Ugyan a rendkívül izgalmas programnak igencsak megkérik az árát, de hogy páratlan élményt nyújt, az egészen biztos. A britek Európai Uniós kilépésére ugyanis turistalátványosságot szerveznek.

A programot a Times Journeys idegenforgalmi szolgáltatás keretében szervezik. A résztvevők még is szakértőkkel vitatkozhatnak a Brexit pénzügyi, jogi, szociális következményeiről. A 6 nap, 5 éjszakás elképesztő program részeként bemutatják London nevezetességeit, ismert kocsmába visznek, hagyományos teadélutánon beszélgethetnek az utazáson részt vevők.

Minden egyes napon más és más téma köré szerveződik a program, így valóban szinte mindent elmesélnek és bemutatnak Londonról és az uniós kilépésről. A turistaprogram egyetlen hátránya az ára, a hatnapos kirándulás ugyanis 1,7 millió forintba kerül – tudta meg a Napi.hu.

Turistalátványosság lett a Brexit, csak sajnos borzasztó drága
Turistalátványosság lett a Brexit, csak sajnos borzasztó drága

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top