Utazás

Botrányos tortadobálás az ausztrál légitársaságnál – videó

A Qantas Airways ausztrál légitársaság vezetője tartott nyilvános beszédet, amikor az egyik hallgató váratlanul tortát vágott az arcába. A férfi a botrányos viselkedésre később magyarázatot is adott.

Tortát nyomott a Qantas Airways ausztrál légitársaság épp nyilvános beszédet tartó vezetőjének arcába egy férfi, mert nem tetszik neki, hogy Alan Joyce támogatja az azonos neműek házasságának legalizálását.

A homoszexualitását nyíltan vállaló 50 éves Joyce 500 ember előtt tartott beszédet kedden egy perthi szállodában, amikor Tony Overheu előbukkant a kulisszák mögül, és az arcába nyomott egy tányér habos citromos pitét.

A férfi később elmondta, tettére készült, már órákkal a beszéd előtt elbújt a színfalak mögött. És hogy miért éppen habos citromos pitét választott? Mert “az tűnt a leglágyabbnak és a legkevésbé olyannak, amely sérülést okozna”. Overheu később e-mailben kért bocsánatot Joyce-tól a a botrányos tortadobálásért.

A korábban birkatenyésztőként dolgozó 67 éves Overheu azzal vádolta a légitársaságot és minden egyéb olyan céget, amely támogatja a melegek házasságát, hogy “munkahelyi megfélemlítéssel próbál lelkileg manipulálni”.

A rendőrség a férfi ellen hamis adatok megadása miatt emelt vádat.

A Qantas Airway ír származású első embere egyike annak a harminc ausztrál vállalati vezetőnek, akik idén márciusban levelet írtak Malcolm Turnbull miniszterelnöknek, felszólítva az ausztrál parlamentet, legalizálják az országban az azonos neműek házasságát.

.

Tortát nyomott a légitársaság vezetőjének arcába

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top