Utazás

Egy hónapra elfelejthetjük a 42-es villamost

Szombattól várhatóan június 11-ig pótlóbusz fog járni a 42-es villamos helyett – tudatta a BKK.

A villamos pótlására azért van szükség, mert az Ady Endre úti szakaszon, a Hunyadi utca és a Kossuth Lajos utca között felújítják a villamospályát. A munkák idejére az Ady Endre utat és néhány környező utcát egyirányúsítanak, emiatt módosul több busz útvonala is.

Szombattól június 9-éig a Határ úti metrómegálló felől Kispest, Tulipán utca felé tartó pótlóbusz a Ferde utca–Ady Endre út–Hunyadi utca–Esze Tamás utca–Kossuth Lajos utca–Ady Endre út–Vas Gereben utca–Tóth Árpád utca–Tulipán utca–Ady Endre út útvonalon jár. A Tulipán utca felől a Határ út felé tartó pótlóbusz pedig az Ady Endre út–Mátyás király utca–Üllői út útvonalon halad – olvasható a BKK közleményében.

Az Ady Endre út forgalmának korlátozása miatt szombattól június 9-éig módosul az ott közlekedő 68-as, 148-as és 151-es busz útvonala is. Jelezték azt is, hogy június 10–11-én a kispesti önkormányzat rendezvényt tart, és emiatt ugyancsak korlátozni fogják az Ady Endre út forgalmát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top