Utazás

Ez van, ha túl sok kutyát akarsz sétáltatni egyszerre

Egy nagyobb testű kutyában rengeteg erő rejlik, hát még egy egész csapat kutyában! A dolog akkor lesz problémás, mikor már erősebbek a pórázt tartó gazdájuknál.

Persze tök jó lehet, ha az embernek van vagy fél tucat kutyája, attól eltekintve, hogy ez azért néhány problémát is felvet. Ilyen például a sétáltatás: képzeljük el, hogy egyszerre négy vagy öt, túlságosan is izgatott kutya próbál rángatni minket a park felé, nem is beszélve a hirtelen egyedenként megtriplázódó fizikai erejükről, ha meglátnak egy macskát, másik kutyát vagy szimpatikus botot.

Az alábbi videót a felvételen szereplő, szerencsétlenul járt nő férje osztotta meg a neten. A férfi állítólag egy családi kiránduláshoz pakolt be a család lakókocsijába, felesége pedig úgy gondolta, kiviszi a kutyákat egy gyors sétára még. A kutyák azonban elrántották, ő pedig elég durván a földön landolt.

Komolyabb baja szerencsére nem lett, de azért még felvételről is elég durvának tűnik ez az esés –reméljük, legközelebb nem próbálja meg egyedül kordában tartani az aktív négylábúakat.

 

Nézegess még több kutyás videót az NLCafén:

  • A kutyák is pofára esnek néha – tündéri videó 
  • A kutya, aki tudja használni a vécét – cuki videó 

 

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top