nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Utazás
Kisebb káosz várható Budapesten a hétvégi útlezárások miatt

Kisebb káosz várható Budapesten a hétvégi útlezárások miatt

Már szombaton lezárnak utcákat a vasárnapi és hétfői Nagy Futam nevű rendezvény miatt. A forgalomkorlátozás több BKK-járatot is érint.
NLCafé
f Ajánlom

Most vasárnap és hétfőn rendezik Budapesten a Nagy Futam nevű autós rendezvényt, ezért több utcát lezárnak, és egyes BKK-járatok nem közlekednek, vagy csak módosított útvonalon. Már szombat reggeltől lezárják a Bárczy István utcát a Deák Ferenc tér és a Városház utca között, és kedd reggel 6 órakor nyitják meg újra a forgalom előtt.

Forrás: hungaroring.hu/
Forrás: hungaroring.hu

Vasárnap egész nap nem lehet majd közlekedni a Bajcsy-Zsilinszky úton és a Károly körúton az Andrássy úttól az Astoria felé vezető oldalon. A változások miatt terelt útvonalon közlekedik az M2A pótlóbusz, valamint a 9-es, a 16-os és 105-ös busz, a 15-ös és 115-ös járatok pedig megosztva, két szakaszon szállítanak utasokat.

Hétfőn a többi közt lezárják az Andrássy utat a Bajcsy-Zsilinszky út és az Oktogon között, a Bajcsy-Zsilinszky utat a Podmaniczky utca és a Deák Ferenc tér között, a Gerlóczy utca, a Dob utca, a Király utca, a Dohány utca a Paulay Ede utca, a Nagymező utca, a Jókai utca, és a Wesselényi utca egy-egy szakaszát, a Jókai és Liszt Ferenc teret és a József Attila utca teljes szakaszát.

Május elsején a sűrűbben közlekedő kisföldalatti az Opera és a Bajcsy-Zsilinszky út állomásokon megállás nélkül áthalad, illetve lezárhatják a Deák Ferenc téri állomást.

Az M2A pótlóbusz, a 47-es és 49-es villamos nem közlekedik hétfőn a lezárások miatt.

Két szakaszon, megosztva szállít majd utasokat a 9-es, a 15-ös és 115-ös busz, terelve közlekedik a 16-os és 105-ös busz, és rövidített útvonalon jár majd  a 70-es, a 74-es és a 78-as troli.

További változás, hogy vasárnap 10 órától kedd este 8 óráig nem lehet MOL BuBi kerékpárt bérelni és visszaadni az Andrássy út-Káldy Gyula utca, az Andrássy út-Nagymező utca, a Deák téri és az Erzsébet téri gyűjtőállomáson.

Megosztás Facebookon