Utazás

Péntekre visszatér a tavasz

Pénteken már 14 fok is lehet, szombaton és vasárnap a nap is kisüt, a hőmérő higanyszála még fentebb kúszik majd. Éjjelente azért fagyhat.

Pénteken gomolyfelhős, napos időre számíthatunk, csapadék nem valószínű. Az északi, északnyugati szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában –4 és +2 fok körül alakul, de az Északi-középhegység völgyeiben hidegebb is lehet. Visszatér a tavasz: a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 14 fok között valószínű.

Forrás: kiderul.hu
Pénteki maximumok – Forrás: kiderul.hu

Szombaton észak felől növekszik, vastagszik, majd estefelé felszakadozik, csökken a felhőzet, legfeljebb kevés napsütés lehet. A déli óráktól szórványosan valószínű záporeső. A nyugati, északnyugati szelet főként az északi országrészben kísérik többfelé erős, helyenként viharos lökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet –3 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 17 fok között várható.

Vasárnap is gomolyfelhős, napos időre számíthatunk, csak elszórtan valószínű záporeső. Az északnyugati szelet nagy területen erős, néhol viharos lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet –3 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 15 fok között várható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top