Utazás

Hahó! Önkénteseket keres a brit mopszfesztivál

Eleve fantasztikus dolog, hogy egyáltalán létezik a Manchesterben megrendezésre kerülő mopszfesztivál, de még jobb hír, hogy akár te is lehetsz az önkéntese!

Úgy tűnik, a mopszok annyira népszerű kutyafajtává avanzsáltak, hogy már a saját fesztiváljukat is kiérdemelték – ez persze csak iróniamentes ténymegállapítás, szerintünk is abszolút megérdemlik. A manchesteri, július 16-ai mopszfesztivál (PugFest) rengeteg szuper programot ígér a mopszrajongók számára: lesz például vörös szőnyeg mopszoknak, kalandpark és ügyességi játékok, meg persze egy csomó finomság is.

Hahó! Önkénteseket keres a brit mopszfesztivál

A legjobb pedig, hogy a fesztivál olyan lelkes mopszrajongókat keres, akik önkéntesként segítenének az esemény lebonyolításában, ami minden bizonnyal a mopszokkal való gyakori fizikai kontaktussal is együtt jár. Az önkénteseknek nyilván nagyon kell szeretniük a kutyákat, és az is fontos, hogy 18 évesek vagy idősebbek legyenek, egyébként pedig itt tudnak vállalkozni a nemes feladatra! 

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top