Utazás

Mínuszokra, hóra is készülni kell a jövő héten

A következő napokban tovább hűl a levegő, a leghidegebb órákban mínuszokra is készülni kell, néhol még napközben is csak plusz 3 Celsius-fokig melegszik a levegő. Emellett sokszor borús, csapadékos lesz az idő, több helyen havazhat is.

Húsvéthétfőn erőteljes gomolyfelhő-képződés várható több-kevesebb napsütéssel. Elszórtan, főleg a Dunántúlon és a főváros környékén várható záporeső, zivatar, illetve jégdara. Az északi, északnyugati szél napközben időnként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 1 és 6 fok között, északkeleten néhol 0 és mínusz 1 fok körül alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12, 16 fok között valószínű.

Ezt olvastad már?

Elverte a jég a cseresznyét

Ez is érdekelhet Megnézem

Kedden többnyire erősen felhős vagy borult időre számíthatunk, északnyugaton délelőtt lehetnek kevésbé felhős időszakok. Több helyen várható eső, zápor. A Dunántúlon az északi, északnyugati szél megélénkül, helyenként megerősödik, másutt mérsékelt marad a változó irányú légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2 és 6 fok között alakul, de északkeleten, keleten néhol gyengén fagyhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 13 fok között várható.

Mínuszokra, hóra is készülni kell a jövő héten

Szerdán túlnyomóan borult lesz az ég. Sokfelé várható ismétlődő eső, zápor, a hegyekben, illetve késő délutántól elsősorban nyugaton és északon, helyenként síkvidéken is havas eső, havazás. Az északias szelet nagy területen viharos lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 10 fok között várható.

Csütörtökön túlnyomóan borult időre számíthatunk, majd délután szakadozni kezd a felhőzet. Kezdetben többfelé várható eső, zápor, a hegyekben, illetve elsősorban nyugaton és északon helyenként síkvidéken is havas eső, havazás, majd délutántól gyengül a csapadékhajlam. Az északi, északkeleti szelet nagy területen kísérik viharos széllökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet mínusz 1 és plusz 4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 10 fok között várható.

Mínuszokra, hóra is készülni kell a jövő héten

Pénteken erőtejes gomolyfelhő-képződés mellett több-kevesebb napsütésre számíthatunk. Elszórtan várható záporeső, elsősorban a hegyekben helyenként hózápor. Az északi, északkeleti szelet többfelé erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában plusz 2 és mínusz 4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 11 fok között valószínű.

Szombaton változóan felhős időre van kilátás, hosszabb-rövidebb napos időszakokkal, néhol záporesővel. A nyugati, délnyugati szelet élénk, helyenként erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában plusz 2 és mínusz 4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 15 fok között valószínű.

Forrás: kiderul.startlap.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top