Utazás

Hétvégére újra itt a fagy

Talán még van idő átszervezni a hétvégi programokat, amibe belerondít egy újabb hidegfront. Pár fokos lehűlés, eső és erős szél jön.

Pénteken napközben akár többórás napsütés is várható a Nyugat-Dunántúlon és északkeleten, ám ezzel párhuzamosan erős, északnyugaton akár viharos széllökésekre is készülni kell. A hideg órákban 2-7 fok lehet, de az éjszaka első felében az Északi-középhegység völgyeiben gyenge fagy várható. Napközben általában 8-11 fokig melegszik a levegő, de Szabolcsban 13, 14 fok is lehet.

Hétvégén még ennyire szép időnk sem lesz. Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint az újabb hidegfront szombaton és vasárnap is érezteti majd hatását, a többórás napsütés mellett néhol előfordulhat zápor.

Forrás: kiderul.hu
Forrás: kiderul.hu

 

Szombaton még többfelé lesz erős, a Nyugat-Dunántúlon és északkeleten helyenként viharos a szél, de délutántól mérséklődik a légmozgás. Szombaton a legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 1 és plusz 4, a legmagasabb hőmérséklet plusz 8-12 fok között alakul. Vasárnap a minimum-hőmérséklet mínusz 3 és plusz 2 fok között valószínű, a nappali maximumok várhatóan plusz 7-11 fok között alakulnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top