Utazás

14 lélegzetelállító kép balerinákról, városi környezetben

A balerinák kecses mozdulatai még lenyűgözőbbek, ha a színpad és a próbaterem helyett egy nagyváros utcái szolgáltatják hozzájuk a hátteret!

 Te is szájtátva nézed a balerinák légies alakját és kecses, gravitációt meghazudtoló mozdulatait? Akkor most figyelj, mert a balett még lélegzetelállítóbb látványt nyújt, ha a színpad díszes világából kikerül a mindennapi utcákra!

 Omar Z. Robles fotós zseniális projektbe kezdett, mely során hétköznapi ruhában és környezetben, New York és Kuba utcáin fotózza a gyönyörű balerinákat. A nyüzsgő városi forgatag és a táncosok könnyed, szemkápráztató mozdulatai bár egymás tökéletes ellentétei, mégis csodásan kiegészítik egymást a fotókon. Ha szeretnél mindennap hozzájutni az urbánbalerina-adagodhoz, a fotós Instagram-oldalán folyamatosan frissülő tartalmat találsz, addig is gyönyörködj egy válogatásban az elképesztő képekből:

 Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top