Utazás

Biztonságos, menő és hasznos is ez a biciklis dzseki

A biciklisek álma válhat valóra a nagyvárosok biciklistérképét megmutató dzsekivel, ami nem csak irtó menő, de fényvisszaverő hatása miatt még nagyon hasznos is!

Már első ránézésre is iszonyú menő a Showers Pass Atlas Jacket névre keresztelt kimondottan biciklizésre tervezett széldzsekije, és az ember talán csak közelebbről veszi észre, hogy a kabátot beborító “absztrakt minták” valójában egy térkép elemei.

Biztonságos, menő és hasznos is ez a biciklis dzseki 

A bringás dzseki több nagyváros biciklisbarát útvonalait vonultatja fel, szóval a dizájnos külsőn túl az is szuper, hogy egy hasznos, bármikor bevethető térkép is állandóan nálunk lehet. Vagyis pontosabban rajtunk.

Biztonságos, menő és hasznos is ez a biciklis dzseki 

A kabát másik nagy előnye, hogy fényvisszaverő hatású, ezért láthatóságot, és ezáltal biztonságot ad a sötétben közlekedő bringásoknak is. A dzsekit Amszterdam, London, Barcelona, Párizs, New York, Portland, Washington, Berlin, Sydney és Tajpej biciklis útvonalai díszítik.

MyModernMet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top