Utazás

Börtönt kaphat Thaiföldön a halakat kenyérrel etető nő

Börtönre ítélhetik azt az orosz nőt, aki a Thaiföldi Phuket természetvédelmi övezetében kenyérrel etette a tengerben a halakat.

Az 53 éves orosz nőt azért tartóztatták le Phuket szigetén, mert kenyérrel etette a halakat. A természetvédelmi környezetben található korallzátonyok rendkívül népszerűek a turisták körében. A nő a természetvédelmi törvényt sértette meg.

A nőt a thai bíróság azzal vádolja, hogy “tiltott helyen etette a halakat”, amiért Thaiföldön börtön- és pénzbüntetés jár. A legmagasabb kiszabható pénzbüntetés 100 ezer thai baht, ami 2.850 amerikai dollárnak (830 ezer forint) felel meg. Az orosz nő azt mondta, neki nincs ennyi pénze, így könnyen börtönre büntethetik.

A thai törvények nagyon szigorúan járnak el az országban történt bármilyen jogsértés esetén. Az orosz nőnek ki kell fizetnie a pénzbüntetést, és addig Thaiföldön kell maradnia, amíg ügyében a bíróság meghozza a döntést.

(RT.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top