nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Utazás
Idegösszeomlást kapott felszállás előtt egy pilótanő

Idegösszeomlást kapott felszállás előtt egy pilótanő

Már az furcsa volt, hogy egyenruha helyett utcai ruhában érkezett a géphez, de amikor magához ragadta a hangosbemondót, többen is inkább leszálltak a gépről.
NLCafé
f Ajánlom

Legalább húszan döntöttek úgy, hogy inkább egy másik járattal utaznak Austinból San Franciscóba, miután a United Airlines egyik pilótanője idegösszeomlás jeleit mutatta a felszállás előtt. Az egyenruha helyett utcai ruhát viselő nő előbb a hangosbemondón keresztül elnézést kért a késés miatt, amit azzal magyarázott, hogy épp váláson megy keresztül.

Utána egy, az első osztályon ülő párra mutatott: “Nézzék, nem érdekel, hogy Trumpra vagy Clintonra szavaztak, mert mindketten seggfejek. Most befejezem, és elrepülünk. Ne aggódjanak. Megengedem, hogy a pilótatársam vezessen. Ő egy férfi” – idézi az Origó a Buzzfeedre kikerült történetet.

Ekkor döntött úgy az utasok egy része, hogy erre a pilótára inkább nem bízná az életét, végül azonban a nőt kísérték el, és teljesen új személyzet érkezett a járat indítására. Az utasoknak rágcsálnivalót és ételutalványt adtak a késés miatt, a légitársaság pedig elnézést kért az incidensért – olvasható az Origón.

Megosztás Facebookon